Zoals alle horecazaken, moest ook Brasserie d’n Buurman aan de Stationsstraat in Mill de deuren sluiten in verband met de maatregelen rond het Coronavirus.

Op dat moment had Sjors Dollevoet al besloten om ook maaltijden en overige producten aan huis te bezorgen. Maar sinds vorige week zijn de maaltijden en belegde broodjes ook te vinden bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill. Er is hiervoor bij de AH een speciale ruimte met koeling ingericht.

En deze creatieve oplossing van deze ondernemer, die vorig jaar nog de Ondernemersprijs van de gemeente Mill en Sint Hubert 2019 won slaat aan. Want zowel de broodjes als de maaltijden die er verkrijgbaar zijn vliegen de deur uit. Ook gezien de lovende reacties op zowel Social media als bij het afhalen of bezorgen van de maaltijden, kan dit een succesvol creatief concept genoemd worden.

Meer weten over de belegde broodjes, maaltijdsalades, soepen en andere maaltijden die via d’n Buurman verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn Familie van de Ven of die men desgewenst thuis komt bezorgen? Check de Facebookpagina van d’n Buurman Mill.