Namens Scouting Mill vragen wij uw medewerking. U heeft vast al wel gehoord van het initiatief “Berenjacht”. Dit initiatief wordt al in andere delen van Nederland gespeeld.

Mill kan toch niet ontbreken?

Om in deze tijden de kleintjes te kunnen vermaken, nodigen wij daarom zoveel mogelijk mensen uit om knuffelberen voor het raam te zetten. Mensen die met hun kinderen naar buiten gaan hebben hierdoor een leuke afleiding: De Berenjacht! Zoek de beren!

Natuurlijk moeten we voor de jagers wel opletten dat het niet te druk wordt en dat iedereen voldoende afstand houdt, daar gaan we samen op letten, toch? Houdt u wel aan de maatregelen van het RIVM!

Dus als je toch je hond moet uitlaten of even, met het eigen gezin, een ommetje maakt, ga op zoek naar beren! Heb je beren gevonden dan mag je een originele foto posten op onze facebookpagina scouting Mill.

Voor degene die willen meedoen, kunnen hun adres opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat er op onze Facebookpagina een overzicht komt van deelnemende adressen. Zo kun je kijken of er in je nabije omgeving beren te vinden zijn.

Meer info? Bel 06 40347888, Leen Gelders, secretaris Scouting Mill.