Afgelopen zondag was er in het L.O.M.-radioprogramma MossTime een telefonisch interview met ex-Millenaar Ronald Cornelisse te horen. Ronald woont nu in Spanje waar hij eigenaar is van een steakhouse.

Zondag 5 april belt Corné Kremers tussen 12.00 uur en 14.00 uur in MossTime met 2 andere ex-Millenaren die in het buitenland wonen. Dat om te checken hoe het met hen is, wat zij er zoal doen maar uiteraard ook hoe het daar is in verband met het Coronavirus.

Inhoud

Zo is er telefonisch contact met Heidi van de Wiel (dochter van Annie en Jan) in Zwitserland. Ze werkt daar op de intensief-care van het Kantonsspital in Winterthur. Ook gaat men bellen met Rens Verberk (zoon van Ria en Piet) die in Sibiu in Roemenië woont. Hij is daar eigenaar van een transportbedrijf. Verder is er een telefonisch interview met Bram van de Ven van Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill en met iemand over de nog beschikbare huurappartementen op locatie Straethof in Mill. Verder belt Corné met Rob Slaats en Jeroen van den Heuvel. Zij lanceerden als 1 april grap de opening van Shave en Bites in Mill. Maar ook zal serieus gesproken worden over de gevolgen van het Coronavirus voor Rob die mede-eigenaar is van diverse Barberstations in Nederland en Jeroen van den Heuvel die leerkracht consumptieve technieken is bij ROC de Leijgraaf.

Waar?

L.O.M.-radio en Tv is via alle providers te horen en zien. Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.