Het coronavirus heeft ons de afgelopen periode goed beziggehouden en zal dat nog wel even blijven doen. Alles staat nu en straks in het teken van dit virus. Of we nu boodschappen gaan doen en bekenden op straat tegenkomen, we moeten alert en op onze hoede zijn dat het virus zich niet verspreidt.

In Nederland zijn maatregelen genomen die ons daarbij helpen. Helaas heeft dat ook tot gevolg gehad dat Myllesweerd voor activiteiten waarvoor meer mensen bij elkaar komen haar deuren heeft moeten sluiten. Dit geldt ook voor de huurders die in Myllesweerd een ruimte vast hebben gehuurd. Zij zijn gedwongen om vanuit huis hun werkzaamheden uit te voeren. Ook BijSasenBep en hun medewerkers zijn helaas thuis en kunnen hun dagbesteding nu niet in en om Myllesweerd uitvoeren.

Alleen voor bloedafname en voor de doorgang naar het gemeentehuis zijn de deuren nog geopend. Wanneer wij, onze huurders, BijSasenBep of verenigingen weer activiteiten in Myllesweerd kunnen gaan organiseren is onduidelijk. Het lopende theater- en filmseizoen is ten einde en wij hopen dat het nieuwe seizoen gewoon van start kan gaan, maar dat is voor nu onzeker.

Wij willen onze vaste huurders, verenigingen, stichtingen, bezoekers en alle inwoners van Mill en Sint Hubert het allerbeste toewensen. Blijf gezond, let goed op elkaar en vooral op onze ouderen.

Medio mei zal ons theaterprogramma voor het nieuwe seizoen worden gepresenteerd en op onze website (www.myllesweerd.nl) staan. Onze theatercommissie heeft weer een afwisselend programma samengesteld. Wij hopen u weer snel in Myllesweerd te mogen begroeten.

Bestuur, bedrijfsleider, beheerders en vrijwilligers van Myllesweerd