Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen volgen wij de richtlijnen en adviezen van de overheid.

Om u toch een goede service te kunnen bieden is er nu ook de mogelijkheid tot Private Shopping voor nieuwe of gebruikte fietsen.

Wat houdt dit in:

  • Hebt u interesse in een nieuwe of gebruikte fiets, dan kunt u een afspraak maken met één van onze verkopers om samen veilig in onze winkel uw keuze te maken. Wij reserveren namelijk een tijdsblok van 1,5 uur voor u.
  • U kunt nu een afspraak maken per telefoon (0485-451773) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Reparatie

Ook voor de reparatie vragen wij u om een afspraak te maken. Als u wilt kunnen wij uw fiets gratis halen en/of brengen.

  • Bel voor een afspraak.
  • Zet uw fiets buiten klaar en doe een briefje onder de snelbinder met hierop wat er gerepareerd moet worden.
  • Onze chauffeur haalt de fietsen op een afgesproken tijdstip op.
  • Als de fiets gerepareerd is, ontvangt u de factuur in uw mailbox met hierin het verzoek om deze factuur via iDEAL te betalen. Dit om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden.

De corona-crisis raakt ons allemaal. We danken u heel hartelijk voor uw begrip en wensen u alle goeds toe in deze moeilijke tijd.

Let goed op elkaar en graag tot ziens in goede gezondheid.

Bike Totaal Thijs Hendriks
Lepelstraat 17
5446 AG Wanroij
0485-451773
www.thijshendriks.nl