Zoals in een eerder bericht aangegeven kunnen wij voor uw en onze veiligheid, door het coronavirus, geen deur aan deur verkoop van onze potgrond houden. Deze potgrond is ook zeer goed te gebruiken als tuinaarde.

Het is fijn dat al veel mensen ons hebben benaderd voor het leveren van de potgrond maar er is nog een mooie voorraad.

Met het mooie weer en Pasen voor de deur is het in de tuin werken een van de weinige activiteiten die beoefend kunnen worden. Met onze tuinaarde / potgrond krijgt uw tuin een flinke boost zodat u later in het seizoen kunt genieten van een fleurige tuin.

U kunt uw potgrond bestellen bij Ad Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u kunnen worden afgeleverd.

Het is de bedoeling dat u vooraf het verschuldigde bedrag over maakt naar, NL74 RABO 0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.

Maak uzelf blij met de koop van onze potgrond dan zijn wij ook blij.