Zin en tijd om op vrijdag of zaterdag o.a. folders te bezorgen in Mill, Langenboom, Wilbertoord en of Sint Hubert? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Te huur opslagruimte 620 m² in Landhorst. Niet in gedeeltes te huur. 24-7 bereikbaar met eigen inrit. Voor info Telnr. 0610050368 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ivm Corona is het in de groenteplanten verkoop zelfbediening. Verkrijgbaar diverse soorten kool, sla en pootgoed. Doe-boerderij An’t Hoag. Walsert 6 Rijkevoort. MB: 06-51364464

Iemand feliciteren met een verjaardag, examen, jubileum of geboorte? Iemand verwelkomen in de buurt of iets aankondigen? Bestel dan een spandoek met eigen unieke ontwerp bij Felicitatiedoek.nl in Mill. Zie www.felicitatiedoek.nl.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Hond uitlaten - Geen tijd of mogelijkheid om uw hond uit te laten? Dit verzorg ik voor u in Mill en omgeving. Kan ik u helpen? Bel voor meer info met Imke 0651101198.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810