Begin januari hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe huis met bedrijfsruimte. Na een aantal maanden van hard werken is het dan zover: mijn nieuwe professionele horecakeuken voor catering vanIvan is gereed! Ik ben er ontzettend trots op en sta te popelen om aan de slag te gaan!

De aanvragen voor het nieuwe cateringseizoen stroomden volop binnen, maar helaas heeft het Coronavirus alles stilgelegd. Er komen geen aanvragen binnen en de reserveringen die er al stonden zijn allemaal afgezegd. Toch wil ik in deze bizarre tijd gezonde en lekkere maaltijden, hapjes, diners en barbecues leveren.

Ik werk hygiënisch volgens de voorschriften van het RIVM. Levering gebeurt geheel contactloos: bestellen door te e-mailen of te bellen, contactloos betalen via een tikkie of een bankoverschrijving en afleveren bij de deur. Omdat het door het Coronavirus verboden is met grote groepen samen te komen om te lunchen, dineren, borrelen etc. bied ik mijn service nu aan voor kleinere groepen: dat wil zeggen dat er bijvoorbeeld hapjes, barbecues en lunches te bestellen zijn vanaf 2 personen en buffetten en gourmetpakketten vanaf 4 personen! Op de website www.vanivan.nl is alle informatie terug te vinden.

Speciaal voor koningsdag heb ik het ORANJE-BBQ-pakket ter waarde van € 11.95 per persoon in de aanbieding. Dit pakket bestaat uit satéstokjes, hamburgers, BBQ worstjes, kip/hawaï spies, speklapjes en een garnalenspies. Aangevuld met een gegarneerde rundvleessalade, twee soorten rauwkost, cocktailsaus, BBQ saus, kerriesaus en satésaus, fruitcocktail en natuurlijk stokbrood en kruidenboter. Heb je ook nog trek in een lekker ORANJE-TOETJE? Dan krijg je er voor € 3,95 per persoon een lekkere sinaasappelbavarois bij met een spiegeltje van oranje-bitter. Alles wordt geleverd inclusief borden, bestek en servetten. En ik doe de afwas!

Heb je interesse? Bel me op 06-57338237.