De coronacrisis raakt ons allemaal. Er komt in deze tijd veel op ons af. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, wat zorgt voor een stroom aan informatie.

Naast het RIVM, de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio en de GGD vervullen wij als gemeente ook een rol in de communicatie over het coronavirus, met name als het gaat om lokale berichtgeving. Wij vinden het belangrijk dat u zich als inwoner en/of ondernemer goed geïnformeerd en gehoord voelt. Uw gezondheid en veiligheid staat voorop. Daarom horen wij als gemeente graag hoe u onze communicatie tot op heden ervaart, en nog belangrijker: wat wij als gemeente nog meer of anders kunnen doen om beter in uw (informatie)behoeften te voorzien. Wilt u deelnemen aan ons onderzoek? Dan vragen wij u vriendelijk om naar de webpagina www.gemeente-mill.nl/onderzoek te gaan en de vragenlijst in te vullen. Al uw antwoorden worden anoniem verwerkt en alleen gebruikt om onze communicatie verder aan te scherpen. Alvast hartelijk dank voor uw deelname.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over dit onderzoek? Neem dan contact op met de gemeente Mill en Sint Hubert via 0485 460 300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u technische vragen over de enquête? Mail dan met het onderzoeksbureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..