Vanaf dit weekend (1 mei) is er een nieuwe lokale verspreidorganisatie verantwoordelijk voor de huis aan huisbezorging van De Neije Krant in onze gemeente.

De vaste verspreider van De Neije Krant werd 3 weken geleden overgenomen door een andere landelijke verspreider van reclamemateriaal en kranten. Sinds die tijd nam het aantal bezorgklachten helaas enorm toe. Vooral in buitenwijken bleek men geen Neije Krant meer te ontvangen. Daarnaast was de afspraak om De Neije Krant op vrijdag of zaterdag te bezorgen, terwijl dit op (te) veel plekken pas op zondag gebeurde.

Het bestuur van Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert - De Neije Krant heeft daarom onlangs Media-Mix.nl gevraagd een bezorgdienst op te zetten met als basis de verspreiding van De Neije Krant. Een adequate en correcte bezorging van een huis aan huiskrant is essentieel voor het voortbestaan van een huis aan huiskrant, zeker in deze lastige financiële Coronatijd voor huis aan huiskranten. Media-Mix.nl is een lokaal mediaplatform in de gemeente Mill en Sint Hubert, waarin verschillende bedrijven en mediavormen al samenwerken. Het is in korte tijd gelukt om voor de hele gemeente Mill en Sint Hubert bezorgers te vinden. Vanaf dit weekend zal het enthousiaste korps van zo’n 30 bezorgers via Media-Mix.nl zorgdragen voor tijdige bezorging van De Neije Krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Wilt u als bedrijf of organisatie ook wat huis aan huis laten bezorgen in de gemeente Mill en Sint Hubert? Is er een bezorgklacht of is er belangstelling ook bezorger te worden in onze gemeente? Bel met Media-Mix.nl via tel. 0485-325634, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.media-mix.nl.