Diverse inwoners uit de gemeente Mill en Sint Hubert kozen ervoor naar het buitenland te verhuizen. In MossTime bij de Lokale Omroep Mill belt Corné Kremers in deze Coronatijd met hen om te checken hoe het met hen is, maar ook wat ze doen waar ze nu wonen.

Zondag 3 mei zijn er gesprekken te horen met Annet Bens uit Mill die nu in Kopenhagen (Denemarken) woont en Paul Verheijen die op het Griekse eiland Santorini woont.

Maar er zijn meer interviews te horen tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Zo wordt er gebeld met fysiotherapeut Edwin van der Locht over wat nu wel en niet kan in de fysio, met Jan v.d. Wiel over de annulering van de Vakantiejaarmarkt en Guus Fonteijn over een speciale radio-uitzending op dinsdag 5 mei. Maar ook is er een gesprek met Jos van Boekel, leerkracht van ’t Stekske in Langenboom. Voor iedereen in het onderwijs een bijzondere tijd, maar zeker ook voor Jos, want op 3 juli neemt hij na 45 jaar leerkracht te zijn geweest afscheid van het onderwijs.

Verder is er een prijsvraag waarmee een Primera-cadeaubon a 15,- euro te winnen is. De vraag is: Welk aantal inwoners van onze gemeente hoorden op vrijdag 24 april dat men een Koninklijke onderscheiding kreeg. Antwoorden zijn zondag vanaf 12.00 uur telefonisch door te geven aan El v.d. Heuvel via tel. 0485-455091. Techniek en muziek van MossTime is in handen van Thijs v.d. Heuvel.