Ook in tijden van de coronamaatregelen zijn er feestelijke gebeurtenissen die, weliswaar op andere wijze, gevierd worden.

Normaal gesproken brengt burgemeester Walraven deze diamanten bruidsparen een bezoekje, nu werden ze zeker ook verrast maar dan met een mooi telefoongesprek en een feestelijke bos bloemen.

Diamanten bruidspaar Jan en Nellie Jordens-Eijkmans

Op 29 april was het diamanten bruidspaar Jan en Nellie Jordens-Eijkmans 60 jaar getrouwd (voor de wet) en op 7 mei voor de kerk. Het stel ontmoette elkaar in 1956 in Heukelom op de kermis, waar ze gingen dansen. Na hun huwelijk gingen ze in de Dr. Arntzstraat wonen. Daar hebben ze bijna 50 jaar met heel veel plezier gewoond. Jan werkte ruim 40 jaar bij van Hout in Mill en Nellie maakte kleding voor iedereen en deed het huishouden.

Omdat ze een grote kennissenkring hebben, gingen vaak fietsen, kaarten met familie en vrienden en genoten ze regelmatig van het verblijf op de camping en later de busreizen.

Zij staan en stonden altijd klaar voor hun hele familie en ieder die hun hulp nodig had. Deze liefde en verzorging krijgen ze nu op Aldenhorst waar ze inmiddels alweer drie wonen.

Jan en Nellie genieten erg van elkaar en van hun drie kinderen, zes kleinkinderen en hun partners en hopen binnenkort voor de eerste keer overgrootouders te worden.