De laatste bijeenkomst van het Jeugd Hobby Centrum gemeente Mill en Sint Hubert stond gepland voor dinsdag 12 mei.

Helaas hebben wij moeten besluiten dat ook deze middag niet kan doorgaan. Hoewel de scholen waarschijnlijk weer beginnen, vinden wij het nog niet verantwoord voor het JHC. Wij werken met 50 kinderen op een betrekkelijk klein oppervlak. Onze vrijwilligers (15) behoren bovendien voor een groot deel tot de risicogroep.

Het is vreselijk jammer dat het seizoen op deze manier als een nachtkaarsje uitgaat... Het kan niet anders. Intussen richten wij ons op de toekomst, in de hoop dat na de zomervakantie de wereld weer “gezond(er)” is. Er wordt al gewerkt aan een nieuw rooster. We proberen positief te blijven!

In september wordt het nieuwe boekje van Sjors Creatief op de scholen uitgedeeld en kan er ingeschreven worden. Wat zal het fijn zijn om de kinderen weer te kunnen verwelkomen en samen creatief aan de slag te gaan.

Voor alle kinderen, die ingeschreven stonden voor de drie afgelaste bijeenkomsten, hebben we een kleine attentie als troost. Zij ontvangen daarover binnenkort nog een persoonlijke mail.

Intussen gaan we verder met gezond proberen te blijven en zien we elkaar hopelijk na de zomer onder betere omstandigheden terug bij het Jeugd Hobby Centrum gemeente Mill en Sint Hubert

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met opnemen coördinator Jeugd Hobby Centrum Jan Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info: www.jeugdhobbycentrum.nl / www.seniorenhobbycentrum.nl.