Op dit moment inventariseert het bedrijf wat glasvezel aan gaat leggen in de gemeente Mill en Sint Hubert per woning waar glasvezel het huis in zou moeten.

Het blijkt dat dit veel vragen oproept bij inwoners. Daarom is er komende zondag 10 mei tussen 12.00 uur en 14.00 uur extra aandacht voor in het L.O.M.-radioprogramma MossTime. In dat programma wordt namelijk telefonisch gesproken met wethouder Jos van den Boogaart, die op alle vragen antwoord zal geven.

Een van de meest gestelde vragen op dit moment is: Moet ik klant worden van de provider die ik 2 jaar geleden heb gekozen? Ondertussen zijn er namelijk ook andere aanbieders. Deze en andere vragen komen zondag aan de orde.

Ook een vraag stellen?

Mail deze dan voor zondagochtend 10.00 uur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij wordt meegenomen in het telefonische interview.

L.O.M.-radio is via alle providers te beluisteren. Check een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.