Sun-Solar-Systems uit Uden en MB Solar Montage uit Mill hebben de handen ineengeslagen. Vanaf het eerste telefoontje tot het moment dat de energierekening al fors is gedaald, blijven de ondernemers betrokken bij hun panelen. Zodat iedereen optimaal van de zon kan blijven genieten.

Naar schatting liggen er op slechts vijftien procent van de Nederlandse daken zonnepanelen. De panelen worden alsmaar beter en leveren een steeds hoger rendement. Er valt dus nog veel winst te behalen in ons land. Richard van Roozendaal van Sun-Solar-Systems uit Uden is samen met de Millse Marcel Buitenkamp van MB Solar Montage één van dé voorvechters om ieder dak van panelen te voorzien. Door met de klant in gesprek te gaan en te kijken naar de mogelijkheden gaat geen zonnestraaltje verloren.

'Wat wij doen is terug naar de basis gaan, persoonlijk contact' aldus van Roozendaal. 'Persoonlijk, bij mensen aan de keukentafel, inventariseren wij de wensen en mogelijkheden. Aan de hand daarvan maken wij een offerte voor het complete pakket: dus levering, montage én nazorg. We willen de klant van A tot Z volledig ontzorgen.' Op deze manier weten de duurzame ondernemers zich te onderscheiden. Veel bedrijven maken op afstand een inschatting van de kosten, welke naderhand toch hoger kunnen uitvallen wegens complicaties. Door de persoonlijke benadering is dat bij de heren uit Mill en Uden niet aan de orde.

Naast de persoonlijke benadering staan Buitenkamp en Van Roozendaal ook garant voor hun producten. Niet alleen kiezen ze voor de beste kwaliteit panelen van Europese makelij, ze zijn tevens aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne-energie. Daarmee garanderen ze optimale levering, service en garantie. Ook na installatie blijven ze betrokken. 'Het jaarlijkse onderhoud is voor vijf jaar bij de prijs gewoon inbegrepen.'

Sun-Solar-Systems regelt de commerciële kant van de samenwerking. Het overleggen met de klant, het opstellen van offertes en de nazorg bij de fiscus. MB Solar Montage neemt het plaatsen en onderhouden van de panelen voor hun rekening. 'We hebben gekeken naar elkaars kwaliteiten en die sluiten haarfijn op elkaar aan.'

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met:

MB Solar Montage
Kanariestraat 37
5451VK Mill
06-57974686
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.