Zondag 24 mei zoekt Corné Kremers in het L.O.M.-radioprogramma MossTime weer contact met een voormalige inwoner van onze gemeente die nu in het buitenland woont.

Deze keer is er een telefonisch gesprek met Paul van Strijp uit Mill die nu woont en werkt in Laos in zuidoost Azië. Hoe, wat en waarom hoort u zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Daarnaast is er een gesprek met Nancy van Gemert van Job-Makelaar, die 29 mei een creatieve banenmarkt organiseert in de vorm van een JobDrive. Sjors Dollevoet is ook een creatieve ondernemer maar dan in de horeca. Wat denkt hij van de nieuwe mogelijkheden voor horeca zoals die nu bekend zijn? Edwin van Schipstal is voorzitter van MHV’81 en zal meer vertellen over de sportmogelijkheden die zij nu bieden, maar ook over het spelen met hars in de sporthal, wat in eerdere instantie niet mocht. Daarnaast is er een interview met Rob Slaats, die als kapper alweer 2 weken aan de slag is. Hoe anders is het kappersvak nu tegenover voor de Coronatijd. Dat en meer zal in MossTime aan de orde komen.

Thijs vd Heuvel zal weer de techniek en muzikale samenstelling verzorgen en El v.d. Heuvel noteert de oplossingen voor de prijsvraag. De vraag van deze week is: Buurtvereniging de Karstraat in Mill zou in mei een jubileum vieren. Welk jubileum? Bel de oplossing tussen 12.00 uur en 13.45 uur door naar 0485-455091 en maak kans op een Primera cadeaubon a 15,- euro.