In onze gemeente wordt veel georganiseerd en we hebben een rijk verenigingsleven. Dat kan niet zonder de tomeloze inzet van veel vrijwilligers.

Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun dorp en leefomgeving. Soms al jarenlang en op meerdere fronten. Vaak onopvallend en achter de schermen. Deze personen verdienen het natuurlijk echt om in het zonnetje gezet te worden. De meest waardevolle erkenning voor hem of voor haar is het toekennen van een Koninklijke Onderscheiding, oftewel het lintje.

Kent u iemand die een lintje verdient?

De aanvraag voor de Koninklijke Onderscheiding kunt u als inwoner doen. De uitleg en voorwaarden hiervoor staat op de website www.gemeente-mill.nl/koninklijke-onderscheiding. De sluitingsdatum voor de aanvraag is bijna, op 1 juni. Mocht u echter graag een aanvraag willen doen maar heeft u iets meer tijd nodig, neem dan contact op met het bestuurssecretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kunnen met u de mogelijkheden bespreken en helpen u graag verder.