Dit weekend zouden de 333 deelnemers van BIG Challenge afreizen naar Frankrijk. Helaas kan dit niet doorgaan maar de leuke acties gaan door.

Team Carin met de Sint Hubertse Jolande van de Wiel en Heleen van de Wiel en Marloes van Berlicum uit Wilbertoord organiseren een Vaderdag actie om geld op te halen voor KWF. “De Alpe d’HuZes uitdaging is voor ons gewoon groter geworden”, zegt Jolande van de Wiel. “Dat dit jaar Alpe d’HuZes niet doorgaat vanwege corona was wel even een teleurstelling maar heel begrijpelijk. We hadden al veel werk verzet en er stonden nog mooie activiteiten op de agenda om ons avontuur te laten slagen.” Maar gelukkig zagen ze al snel weer kansen. Kansen om nog meer te kunnen doen voor het KWF via hun deelname aan BIG Challenge nu hun uitdaging in 2021 plaats gaat vinden. Daarom nu een mooie Vaderdagactie. “We maken mooie pakketten voor je vader, schoonvader, man of partner met 3 biertjes van Streekbrouwerij “De Stramme Kabouter” i.o., een heerlijk worstje van Keurslagerij Meulenpas en lekkere biologische kaas van ’t Cereaal.” De dames verpakken dit mooi rustiek met de mogelijkheid voor een persoonlijk tintje zoals een kaart of foto.

Special edition 4 juni

Op donderdag 4 juni is er een special edition van Alpe d’HuZes. Op een mooie plek in Nederland branden kaarsen die geïnteresseerden vooraf via de site kunnen bestellen voor een dierbare die is geraakt door kanker. Vanaf 4.30 uur is de digitale start en de hele dag volgt de digitale koers met de finish tussen 19 en 20 uur. “De acties kun je vanaf je tv, computer, laptop of mobiel volgen. Vanuit BIG Challenge besteden we daar natuurlijk ook volop aandacht aan. Via de site en social media blijven we in contact met elkaar: deelnemers vertellen wat ze nu doen en hoe ze het teamgevoel vasthouden. Velen organiseren in klein verband leuke acties”, zegt Monique van Loon, PR vrijwilliger BIG Challenge.

Bestel het Vaderdag pakket

Wil jij ook zo’n Vaderdag pakket waarvan de opbrengst 100 procent naar KWF gaat? De kosten voor het pakket zijn 15 euro en het pakket wordt 20 juni thuisbezorgd. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06 - 19468956 dan zorgt team Carin voor een mooi pakket. Geef eventuele persoonlijk wensen door. Maar wacht niet tot de laatste dag, want op is op!