Sinds afgelopen week zijn er weer meer mogelijkheden voor huurders en gebruikers van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Welke dit zijn is afhankelijk van de wensen van de (vaste) huurders en gebruikers, hiervoor kan men contact opnemen met de beheerder om afspraken te maken. Tel. 0485-454366.

Maar dat er weer meer reuring in Myllesweerd mogelijk is sinds 1 juni is duidelijk. Zo starten ook Sas en Bep hun activiteiten weer op, is het mogelijk om weer vergaderingen en (kleine) bijeenkomsten in Myllesweerd te organiseren en is ook de Plaza weer open voor een kopje koffie, thee of andere versnapering. Dit alles met in achtneming van de RIVM-maatregelen. Elders op myllesweerd.nl is een protocol te vinden met alle actuele richtlijnen waaraan gebruikers, huurders en gasten van Myllesweerd zich dienen te houden. Beheerders en vrijwilligers van Myllesweerd zullen toezien op de naleving hiervan.

Gedurende de laatste (noodgedwongen) erg rustige weken in Myllesweerd, zat men er beslist niet stil. Zo is er nieuwe apparatuur aangebracht in een van de vergaderruimtes om vergaderingen en bijeenkomsten met audio en video te kunnen ondersteunen. Ook is er een nieuw filmdoek en beamer aangeschaft en geïnstalleerd, zodat bezoekers van het Filmhuis nog beter kunnen genieten van de meest uiteenlopende films die er geprogrammeerd gaan worden.

Op dit moment werkt het bestuur in samenwerking met de theater- en filmcommissie aan het programma voor het seizoen 2020 - 2021. Omdat nog niet precies duidelijk is wat ervan af wanneer wel en niet kan, zal het programma nog niet officieel gelanceerd worden. Maar hierover zal Myllesweerd zodra het kan meer bekend maken. Ook is er overleg met andere organisaties die vaker wat in Myllesweerd organiseren, om te zien welke en wanneer zij hun activiteiten willen houden.

Meer weten en op de hoogte blijven? Like dan ook de Facebookpagina van Myllesweerd en zie www.myllesweerd.nl.