Voor een gezichts- of pedicurebehandeling vertrouw je op schoonheidssalon True Beauty in Mill. Maar je kunt er ook terecht in een heuse wenkbrauwenbar.

“Vijf jaar geleden hoorde ik van een soort winkel waar je puur terecht kon om je wenkbrauwen in model te brengen of te verven. Een briljant idee! Mooie volle wenkbrauwen zijn immers hip en heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Ik wist direct wat ik wilde: een beautysalon met een wenkbrauwenbar waar je op vrijdag en zaterdag vrij zonder afspraak kan binnenlopen.”

Na bijna vijftien jaar aan de Margrietstraat wilde Trudi van Leuken, die True Beauty startte, haar aanbod verbreden. “Door de jaren heen gegroeid gingen we op zoek naar een extra behandelruimte. Zo is het idee voor The Browstore ontstaan. Een droom die werkelijkheid is geworden en wat ben ik trots op het resultaat! Het is hier aan de Markt in Mill een prachtige locatie geworden met een industriële uitstraling.”

Mooie oogopslag

Bij The Browstore kun je terecht voor korte behandelingen zoals het shapen of in model brengen van je wenkbrauwen of deze voorzien van verf of hennabrows. “Dit laatste blijft langer op de huid zitten zodat je vollere wenkbrauwen kan creëren. Maar ook wimper Lash Lifting is mogelijk; hierbij verven en krullen we de wimpers voor een mooie oogopslag. Wil je verzekerd zijn van een plek, dan kun je altijd online een afspraak reserveren.”

“Door de groei van de beautysalon is drie jaar geleden Lisanne erbij gekomen. Een (medische) pedicure in hart en nieren, maar ook voor ontspannende gezichtsbehandelingen ben je bij haar in goede handen”, aldus Trudi. “Zelf heb ik een passie voor wenkbrauwen en huidverbetering. Bijna elke dag werk ik met zoveel plezier en passie om het maximale te bereiken met wat huid te bieden heeft. Al ruim tien jaar werk ik met het merk Hannah, wat staat voor duurzame huidverbetering en de originele bindweefselmassage voor het gezicht. Je ervaart en ziet ook direct het resultaat hiervan. Je kunt het vergelijken met fitness voor de huid.”

Passie

“Recent is Sjuul bij het team gekomen. Zij heeft een grote passie voor wenkbrauwen en je zult haar vaker terugzien binnen The Browstore”, vervolgt Trudi. “Binnenkort mogen we ook Meraki toevoegen aan ons assortiment. Ik noem dit ook wel het Scandinavische Rituals. Verzorgingsproducten voor het lichaam, maar ook lifestyleproducten die vrij zijn van parabenen en kleurstoffen. Het ziet er prachtig uit en het is ook nog leuk betaalbaar. En we pakken het ook nog mooi voor je in!”

Via de online agenda kan iedereen op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen. Verder is men maandag tot en met donderdag op afspraak geopend. Op vrijdagavond en zaterdag kan men vrij binnenlopen. Vanaf 26 juni wordt dit de hele vrijdag. “Momenteel hebben we twee behandelruimtes in gebruik en een derde ruimte extra. Een vierde ruimte staat nog vrij voor verhuur, het zou mooi zijn een invulling te vinden die past binnen onze branche, zoals een masseur of laserontharing.”

Markt 33 Mill
06-14993939
www.true-beauty.nl