Op 4 juli organiseren we als Lokale Omroep Mill wederom een Telebingo met uitsluitend geldprijzen.

Er gelden dezelfde voorwaarden als voorheen, dus:

  • Bingo kaarten zijn NIET verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen en ook NIET in de studio in Myllesweerd.
  • Als u mee wilt spelen kan dat alleen door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 RABO 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.
  • Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 3 juli 12.00 uur bij ons binnen te zijn.
  • Er worden 5 rondes gespeeld. De eerste 4 rondes is de prijs Eur 100,- en de 5e ronde Eur. 350,-. De prijswinnaars krijgen dit bedrag op hun bankrekening gestort. Er worden dus geen waardebonnen uitgegeven.
  • Bij onvoldoende deelname houdt de Lokale Omroep Mill zich het recht voor om de Telebingo niet door te laten gaan en gedane betalingen terug te storten.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.