Wat een rollercoaster! Te gekke nieuwe ideeën en plannen voor mijn nieuwe instituut aan de Hoogveldseweg 1. Een droom die werkelijkheid wordt.

Een instituut met een grote winkelruimte, en 2 behandelruimtes. Voldoende parkeergelegenheid en eigen entree.
Helaas liet ineens die droom nog even op zich wachten.
Half maart moest ik vanwege Corona Covid-19 mijn deuren sluiten. Stond ik net voor een verbouwing en verhuizing naar de Hoogveldseweg, toen dit roet in het eten gooide.
Eindelijk was het helemaal af, maar moest ik nog langer de deuren sluiten. Ken je het gevoel dat je als klein kind stond te trappelen als je je nieuwe speelgoed aan je vriendjes mocht laten zien na sinterklaas?
Dat had ik ook alleen moest ik nog even wat langer wachten.
Tot die ene persconferentie dat ik eindelijk 11 mei mijn deuren mocht openen.
Yes! En het ging meteen als een speer.
Ik heb nu een hele eigen identiteit kunnen creëren. En die uitstraling doet me goed. Het geeft weer energie en nog meer tevreden klanten.
Ik richt me nog steeds voornamelijk op huidverbetering. Denk hierbij aan pigmentvlekken verwijderen, huidverjonging, rosacea of de meest gevoelige huiden en acne. Voor acne ben ik ook gespecialiseerd waardoor vergoeding door de zorgverzekeraar vaak mogelijk is.
Wat ik nieuw aan mijn concept heb toegevoegd is huidverbetering van binnenuit door middel van supplementen en begeleiding.
Een mooie huid aan de buitenkant, begint aan de binnenkant. Op deze manier behaal ik nog betere resultaten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de mogelijkheden op www.skinmasters.nu.

Lieve groet,
Margo Kuypers