Foto: Henk Nooijen

Elke zondagmiddag presenteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur Tom Raaijmakers en Corné Kremers bij L.O.M.-radio Het 12-uurtje.

Dit radioprogramma wordt samen met de redactie van De Neije Krant en Inmill.nl gemaakt. Dit om artikelen in De Neije Krant van dat weekend toe te lichten of om interviews te doen die in het weekend daarna in De Neije Krant terug te lezen zijn.

Zondag 12 juli bellen Corné en Tom met Borduurstudio Anja in Wilbertoord. Deze week vierde zij het 12,5-jarig bestaan. Ook is er een gesprek met Paschal Noor die in verband met het Coronavirus niet of nauwelijks ballonvaarten kan maken met de Land van Cuijk ballon. Ook is er een gesprek met Joost Kreijn, hij is vestigingsmanager van BTL Realisatie vestiging Venray die in de week van 13 en 20 juli in onze gemeente aan de slag gaan om het onkruid te bestrijden.

In het 2e uur is er een gesprek met Erik Jansen van het Regionaal Bureau voor Toerisme in het Land van Cuijk over leuke uitjes in de buurt. Met Trudi Peters wordt gesproken over activiteiten voor ouderen die de SWOM weer aan het opstarten is. Maar ook zal de winnaar van de wekelijkse prijsvraag bekend gemaakt worden en is het weer Elvis-time.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Het 12-uurtje. Voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd mee te luisteren kunt u terecht op www.lokaleomroepmill.nl.