Op 12 maart heeft de ZorgSchakel vanwege het coronavirus besloten om alle reguliere activiteiten van de ZorgSchakel op te schorten. Op maandag 6 juli zijn we weer gestart en op dinsdag kregen de basisschoolleerlingen een ijsje.

Vanaf 12 maart hebben we met alternatieve activiteiten zoals een bloemetje, muziek op straat en vanaf de kerktoren, paasontbijtje, een tompouce met Koningsdag, een fruitpakketje, onze leden en inwoners in Sint Hubert een hart onder de riem te steken.

Als afsluiting trakteert ZorgSchakel basisschoolleerlingen op een ijsje

De basisschoolleerlingen hebben vlak voor Pasen prachtige tekeningen gemaakt die op paaszaterdag samen met een paasontbijtje werden bezorgd bij leden van onze vereniging. Om hen daarvoor te bedanken kregen zij op dinsdag 7 juli een ijsje. Blij verrast waren de leerlingen en zegde toe om weer een keertje het ontmoetingscentrum te bezoeken. De leerlingen zijn natuurlijk van harte welkom.
Tevens was dit een afsluiting van de corona periode, want gelukkig kunnen we de meeste activiteiten, weliswaar met enkele beperkingen, weer hervatten.

We starten met het ontmoetingscentrum De Schakel

Vanaf maandag 6 juli is het ontmoetingscentrum in De Jachthoorn weer open. We ontvangen onze gasten met in acht neming van de RIVM-richtlijnen. Men kan weer buurten en op sommige tafels Rummikub spelen of kaarten.

Woensdagmiddag activiteiten

Op woensdagmiddag 15 juli beginnen we met kienen en volgen elke maand het programma van 2020.

Eetpunt

Ook dit gaan we weer opstarten en wel op vrijdag 7 augustus. Het eetpunt is elke eerste vrijdag van de maand. Leden kunnen zich via de gebruikelijke procedure aanmelden.

Duo fiets

De duo fiets is weer te gebruiken maar dan wel voor huisgenoten. Dus personen die onder één dak wonen kunnen gebruik maken van de duo fiets met trap ondersteuning.

Boekenkast

De boekenkast blijft voorlopig nog eventjes in het voorportaal van de kerk. Dat doen we omdat De Jachthoorn in de vakantieperiode, wanneer veel verenigingen afwezig zijn, vaak gesloten is.

Meer informatie

Neem dan contact op met Ed Derks, voorzitter ZorgSchakel Sint Hubert.