Zondagmiddag 19 juli is het tussen 12.00 uur en 14.00 uur zoals gebruikelijk bij L.O.M.-radio weer tijd voor Het 12-uurtje.

Tom Raaijmakers en Corné Kremers zorgen dan weer voor leuke en interessante interviews, leuke muziek en heel wat informatie. Maar ook is er de bekendmaking van de winnaar van de prijsvraag uit De Neije Krant en is het Elvis-time.

U hoort telefonische interviews met Jeroen Hol over een project op basisschool de Schare in Sint Hubert waardoor men o.a. buiten lessen kan verzorgen. In de vakantieperiode hebben mensen meer tijd om te lezen. Hoe de bibliotheek hieraan bij kan dragen hoort u in een gesprek met Kiyara Venner. De lokale politieke partijen AB’90 en VKP gaan samen met 5 andere partijen in het Land van Cuijk deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in november 2021. Hoe, wat en waarom, daarover is een gesprek met onafhankelijk voorzitter Piet van de Koolwijk.

Over politiek gaat het ook met Mark Janssen uit Wilbertoord. Met hem kijken we naar de landelijke verkiezing van het CDA rond hun nieuwe lijsttrekker. Met Jan van de Wiel is een gesprek over de zoektocht naar collectanten voor de Goede Doelen Week in Mill en over het niet kunnen organiseren van de Vakantiejaarmarkt of een alternatieve markt deze zomer.

Meer weten over Het 12-uurtje? Like dan de Facebookpagina en zie www.lokaleomroepmill.nl.