Als je wilt weten wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert en de rest van het Land van Cuijk, dan kan dat op verschillende manieren.

Lees De Neije Krant, volg inmill.nl op internet en Facebook en luister naar Het 12-uurtje. Want in dit radioprogramma praten Tom Raaijmakers en Corné Kremers je elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur helemaal bij.

Zondag 26 juli gaat het o.a. over een dubbele moord in Mill. Dat is namelijk het onderwerp in de thriller die Erik Gabriels uit Mill schreef. In november verscheen dit boek met de titel De tweede opslag en nu is er het vervolg. Maar ook is er een telefonisch interview met Henk Nooijen in Mill. Hij maakt prachtige foto’s van vogels in binnen- en buitenland.

Ondertussen is men begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Mill en Sint Hubert. In Het 12-uurtje bellen Tom en Corné met Judith Versloot van E-fiber. Zij kan alles vertellen over de planning en wanneer er daadwerkelijk gebruik gemaakt kan worden van dit razendsnelle netwerk. Maar ook de keuze van een provider komt aan de orde.

Maarten Jilisen is wethouder in de gemeente Cuijk. Hij is kartrekker van de Regiodeal waarmee het Land van Cuijk nog leefbaarder en aantrekkelijker gemaakt kan worden. Hoe, wat en waarom, daarover is een telefonisch interview met hem.

Het Verrassende Platteland van Cuijk heeft een boekje uitgebracht met 4 verschillende fietsroutes door het Land van Cuijk. Het is op diverse plekken gratis te krijgen. Leuk voor inwoners en toeristen. In Het 12-uurtje zal voorzitter Jenneke van Dongen meer vertellen over deze gids en wat het Verrassende Platteland van Cuijk nog meer doet.

Naast deze interviews is er uiteraard leuke muziek, is er zinnige en onzinnige informatie, is het Elvis-time en zal de winnaar van De Neije Krant prijsvraag bekend gemaakt worden. Kortom, Het 12-uurtje is het ideale lunchprogramma op de radio.

www.lokaleomroepmill.nl