Foto: Photo-prestige

Zondag 9 augustus zijn er bij de Lokale Omroep Mill weer zeer gevarieerde gesprekken te horen in Het 12-uurtje. Deze interviews worden afgewisseld met muziek, zinnig en onzinnige informatie, de prijsvraag en Elvis-time.

Tom Raaijmakers en Corné Kremers serveren en presenteren Het 12-uurtje elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur. De herhaling is op vrijdag vanaf 13.00 uur te horen en is via uitzending gemist terug te luisteren op www.lokaleomroepmill.nl.

Cabaretier Steven Brunswijk is aanstaande maandag 10 augustus te gast bij Brasserie d’n Buurman in Mill. Dat tijdens een Stand-up diner. Dit is overigens al uitverkocht. Met Steven praten Tom en Corné over hetgeen hij bij d’n Buurman gaat doen, maar ook kijkt men terug op een bijzondere tijd voor cabaretiers door het coronavirus. Over de vele geannuleerde shows zal het ook gaan met Mark van de Veerdonk. Deze cabaretier staat op zaterdagavond 10 oktober in Theater Myllesweerd.

Tijn Daverveld uit Wilbertoord verlengde onlangs zijn contract bij PSV. Rik Elfrink is PSV-kenner en journalist van het Eindhovens Dagblad. Met Rik praat men over de kansen dit seizoen voor Tijn om door te breken bij PSV en uiteraard de komende competitie.

De film Teenbeat is binnenkort te zien in Filmhuis Mill. Antoon Kerkhof uit Erp is een van de filmmakers. Over het hoe en wat van deze film bellen Tom en Corné met Hem. Maar ook is er een telefonisch interviewtje met Tessa en Robert. Zij zijn sinds juni de nieuwe bewoners van Boerderij de Nieuwenhof in Mill. In dit gesprek zullen zij meer vertellen over hun plannen in Mill.

Meer weten en op de hoogte blijven van alles in Het 12-uurtje? Like dan de Facebookpagina en luister elke zondag live of uitzending gemist. www.facebook.com/12uurtje