Hobbygroep fotografie

Denk eens terug aan je kindertijd, hoe vaak hebben je ouders tegen je gezegd om buiten te gaan spelen (lekker actief zijn), je groente en je fruit op te eten en wilden zij dat je op tijd in bed lag?

Hiermee gaven je ouders jou - en jij je kind - super goede en wijze instructies om gezond te leven. Lichamelijk actief zijn (bijv. deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum) ,gezond voedingspatroon en een goede nachtrust zijn essentieel voor je welzijn. Daarnaast is het belangrijk dat je niet rookt, een gezond lichaamsgewicht behoudt en dat je stress goed kan verwerken. Nou, dat was een open deur. Waar is die deur te vinden? Bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Kijk eens in je agenda of je het echt wel zo druk hebt als dat je denkt. Hoeveel uren per dag besteed je aan TV kijken en aan Social Media (je Smart phone en je iPad)? In die uren kan je iets ondernemen. Het Senioren Hobby Centrum heeft meer dan 22 hobby mogelijkheden.

Uiteindelijk komt het erop neer dat je gewoon te actie overgaat. Daar kunnen we heel erg ingewikkeld over doen, maar als je wel weet wat goed voor je is, maar je doet het niet, dan houdt het gewoon op. Onderneem dus actie. Spreek met je echtgenoot- echtgenote - vrienden af om samen actief te worden bij het Senioren Hobby Centrum - Mill.

Betrek elkaar in het actief worden. Samen gaat dat een stuk makkelijker. Succes.Deze doelstelling trachten wij te bereiken d.m.v. het aanbieden van de volgende hobby’s: bloemschikken, boetseren, creatieve vaardigheden (quilten-textiel), fotografie, film-video, muziek-gitaar, glas in lood, hout, metaal, fries houtsnijden, koken, stamboom café, lezen, tekenen, schilderen, talen: Duits, Spaans en Engels, koper-bewerking, modelbouw-hout en natuur excursie. Er komen enkele plaatsen vrij. Maandag 2 september gaan we weer starten, natuurlijk houden we rekening met de 1.5 meter richtlijn .

Voor meer informatie: www.seniorenhobbycentrum.nl - www.jeugdhobbycentrum.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Leden adm. Ans Bardoel e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T. 06-34484961.