Elke zondag is er bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur het radioprogramma Het 12-uurtje te beluisteren.

Elke uitzending is er een variatie aan onderwerpen en telefonisch interviews. Zo ook zondag 23 augustus, dan hebben Tom Raaijmakers en Corné Kremers weer volop aandacht voor de meest uiteenlopende items.

Inhoud

Zo is er een telefonisch interviewtje met Ko van der Ven uit Mill. Hij is als scheidsrechter bij de KNVB gepromoveerd en fluit vanaf dit seizoen voetbalwedstrijden in de hoofdklasse, eerste klasse en eredivisie dames.

Ook bellen Tom en Corné met Paul van der Heijden uit Mill. Als Paul Miller maakte deze muzikant een nummer over het geheugen en IQ van Trump, het nummer zal in de uitzending te horen zijn maar is ook al via o.a. inmill.nl te beluisteren.

Lezen is in de zomervakantie erg populair maar kan ook de rest van het jaar. Biblioplus heeft hiervoor diverse mogelijkheden voor jong en oud. Ook hierover is een telefonisch interviewtje.

Monique Nelson uit Langenboom is van het Smaakcentrum Mill - Grave. Zij zijn op dit moment op zoek naar smaakdocenten. Meer weten over het hoe en wat? Luister naar Het 12-uurtje.

Maar ook is er aandacht voor het Taflan Tourspel deze uitzending. De programmamakers bellen met Paul Sommers om meer te weten te komen over dit Tourspel en welke renners men beslist niet mag vergeten in te vullen.

Meer

Daarnaast is er de bekendmaking van de winnaar van de wekelijkse Neije Krant prijsvraag en is het Elvis-Time. Mis niets en luister naar Het 12-uurtje en like ook de Facebookpagina!