Ook tijdens deze corona periode kunnen inwoners van Sint Hubert gebruik maken van de duo-fiets. Vereniging ZorgSchakel Sint Hubert heeft de beschikking over een duo-fiets met elektrische trapondersteuning. Gezellig toch een eindje fietsen met z’n tweeën!

Met in acht neming van de corona maatregelen kan men prima gebruik maken van de duo-fiets. Dat betekent dat duo’s met een familie- of verzorgingsrelatie die geen 1,5 m hoeven te bewaren gebruik kunnen maken van de duo-fiets. Er is altijd wel een geschikt moment om een eindje te gaan fietsen. Deze duo-fiets kan door de inwoners van Sint Hubert gehuurd worden. Voor informatie of reservering, kun je bellen met ZorgSchakel Sint Hubert 06 - 827 833 78.

Reservering kan van: 9.00 uur tot 12.00 uur, 13.00 uur tot 16.00 uur, 9.00 uur tot 16.00 uur, 17.00 uur tot 20.00 uur De kosten bedragen voor niet leden € 5,00 per dagdeel of € 10,00 voor de gehele dag. Voor leden van de ZorgSchakel is de uitleen gratis. Het bestuur wenst jullie veel fietsplezier toe. Geniet ervan!

Op woensdag 16 september hebben we weer een activiteitenmiddag in de Schakel.

Dit keer Stoelyoga. Tijd voor bewegen en natuurlijk ontspanning. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dat prettig vindt.

De stoelyoga bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dus: man of vrouw, jong of oud, iedereen kan hieraan deelnemen. De stoelyoga wordt verzorgd door Josje Vermeulen uit Sint Hubert. Het beloofd een ontspannende middag te worden, waar ontmoeting natuurlijk voorop staat. We starten om 14.00 uur en de koffie/thee staat klaar. Het zou fijn zijn als je een handdoekje meeneemt voor onder je voeten te leggen. Heb jij ook zin om te komen? Meld je nu aan via het inschrijfformulier in de Schakel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag voor 13 september aanmelden.

We hanteren voor alle activiteiten de RIVM-richtlijnen.

En dat is meer dan 1,5 meter afstand en een looproute enz. We zullen bij binnenkomst ook enkele gezondheidsvragen moeten stellen. Als je de vragen met “nee” kunt beantwoorden ben je van harte welkom. Bij een “ja” mag je helaas nog niet komen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is. Maar gezondheid staat voorop. Graag tot ziens op woensdag 16 september.