Hoe vaak sturen we onze vrienden, kennissen of collega’s tegenwoordig nog een leuk kaartje? Bijvoorbeeld om te laten weten hoe leuk onze vakantie is geweest. Of om stiekem te laten merken dat we ze missen...

Vanaf eind deze week liggen bij alle hoofdvestigingen van Biblioplus (Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Anthonis) ansichtkaarten van het Land van Cuijk op de leestafel. De tien versies van de ansichtkaarten haken in op de toeristische campagne ‘Psst … hier moet je zijn’, waarmee in de afgelopen twee maanden aandacht is gevraagd voor de toeristische bezienswaardigheden van het Land van Cuijk. De kaarten mogen gratis worden meegenomen.

Ben je trots(er) geworden op het Land van Cuijk en wil je dat graag met anderen delen? Haal in dat geval een of meer kaarten bij de bibliotheek, voeg een persoonlijke boodschap en een postzegel toe en doe ze op de bus. Kleine moeite, groot plezier.

Heb je een verblijfaccommodatie en wil je de gasten van afgelopen zomer verrassen met een kaartje, waarin je ze bedankt voor hun komst en uitnodigt om nog een keer terug te komen?

Je kunt daarvoor de ansichtkaarten gebruiken die het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk heeft gemaakt. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het aantal kaarten dat je nodigt hebt én de kaart(en) van jouw voorkeur. De afbeeldingen op de voorzijde van de kaarten zijn gelijk aan 10 themabeelden die je kunt terugvinden op www.visitlandvancuijk.nl.

De kaartenactie is een initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, in samenwerking met Biblioplus.