Ik ben Lisanne Bruijsten, eigenaresse van Diëtist Lisanne - eet en beweeg je fit!

De afgelopen 5 jaar heb ik heel veel mensen mogen begeleiding naar een gezondere versie van zichzelf. Het blijft fantastisch om te zien wat je met voeding kunt bereiken. Voeding is onze energieleverancier, maar tegenwoordig is er een overvloed aan voedselkeuzes. Dit maakt het lastig om de juiste producten voor je lichaam te kiezen.

Er zijn veel bewerkte producten met toegevoegde suikers, zout en e-nummers die lang niet altijd gunstig zijn. De bewerkte producten kunnen o.a. overgewicht en maagdarmproblemen veroorzaken. De laatste komt steeds meer voor, 3 jaar geleden zag ik dit veel minder in de praktijk. Overgewicht en met name het buik vet vergroot het risico op hart en vaatziekten, diabetes, hypercholesterolemie. In de gezondheidszorg wordt er bij deze ziektebeelden veelal medicatie voorgeschreven. Door aanpassingen te maken in het voedingspatroon en in leefstijl (beweging, slapen, stress, ontspanning) kan medicatie gebruik voorkomen worden. De leefstijlfactoren neem ik ook altijd mee in de gesprekken met de cliënten. Het gaat niet alleen om voeding, we kijken samen naar het gehele plaatje.

Er is nog heel veel meer te schrijven over wat voeding met je kan doen. De afgelopen 5 jaar heb ik voeding op verschillende fronten ingezet. Bijvoorbeeld in de coronatijd ben ik als diëtist betrokken bij het herstel van COVID-19 patiënten. Ik ben ook gespecialiseerd in sport voeding, waardoor ik sporters kan ondersteunen bij het verbeteren van hun sportprestaties.

Quotes van cliënten:

  • “Ik kan weer leven, mijn buikklachten zijn verdwenen.”
  • “Lisanne dankzij jouw voedingsadviezen slik ik geen medicijnen meer dank je wel.”
  • “Na mijn lange duurtrainingen ben ik veel sneller hersteld, ik hoef niet meer de hele week bij te komen. Mijn sportprestaties gaan vooruit!”

Hier doe je het toch voor!? Daarom ga ik elke dag weer met plezier naar de praktijk toe. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun eigen gezondheid.

Wil je langs komen of heb je een vraag, neem dan gerust contact met me op. Mijn telefoonnummer is 06-31013504 of bekijk mijn website op www.dietistlisanne.nl. Je kan ook een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Adres: Hoogveldseweg 1, Fitland Mill