Al enige tijd wordt gewerkt aan de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. In opdracht van E-Fiber (netwerkeigenaar) gaat aannemer SPIE elk huis in de gemeente voorzien van een aansluiting.

Schouwen

Voordat er een glasvezelaansluiting in het huis geplaatst kan worden, wordt er geschouwd. Dit betekent dat een medewerker van SPIE huisbezoeken aflegt om te kijken waar de aansluiting precies in huis gerealiseerd kan worden. Ook wanneer (nog) geen abonnement is afgesloten, krijgt u bij tijdige instemming kosteloos een aansluiting.

Graven

Na het schouwen worden de glasvezelcentrales in de buurt geplaatst en starten de graafwerkzaamheden. In bijna alle straten moet worden gegraven. Dit gebeurt volgens het ‘dagproces’. ’s Ochtends wordt een sleuf gegraven en ’s avonds is de toegang tot de woning weer bereikbaar. Voorafgaand aan deze werkzaamheden in uw straat ontvangt u een bericht van de aannemer. Wilt u weten wanneer er op uw adres wordt geschouwd of wanneer u wordt aangesloten bezoek dan www.lvcnet.nl/planning voor meer informatie.

Huis bouwen

Wilt u een huis gaan bouwen of is uw huis in aanbouw, neem dan contact op met E-Fiber en bespreek de aansluitmogelijkheden. Op www.e-fiber.nl/project/land-van-cuijk/ ziet u hoe u met E-fiber in contact kunt komen.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden of de aanleg van het glasvezelnetwerk? Neem dan contact op met SPIE via (088) 313 1044 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..