In de herfstvakantie organiseert de LOC altijd het skate-event. Vanwege de aangescherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we besloten om het uit te stellen. Heel erg jammer! Maar we hebben een alternatief, namelijk een SKATE-zoek-TOCHT!

De SKATE-zoek-TOCHT is een variant op ‘Berenjacht’. We vragen heel Langenboom om een skate item voor de raam te plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld een rolschaats of skateboard zijn maar het mag ook de skate-kleurplaat van de LOC zijn. (verkrijgbaar bij bakkerij Verkerk).

Kinderen kunnen in de vakantie (17 t/m 25 oktober) op de step, skates of fiets op zoek naar skate-items in Langenboom. Samen met een vriendje of vriendinnetje, papa of mama kunnen ze er onderling een leuk wedstrijdje van maken. Wie de meeste items vindt in een bepaalde straat heeft dan gewonnen.

Oproep aan alle Langenbomers: Plaats een skate-item (of kleurplaat) voor je raam! Hoe meer ‘huizen’ er mee doen, hoe leuker. Langenboom alvast bedankt namens de LOC, vereniging voor jeugdactiviteiten.

Alle kinderen hebben op school ook nog een skate-kleurplaat gekregen die ze vóór 27 oktober bij bakkerij Verkerk in kunnen leveren. De winnaars van de kleurwedstrijd worden via de website www.loc-langenboom.nl en op facebook bekend gemaakt.