In het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje, zoekt men regelmatig inwoners uit onze gemeente op die zijn uitgevlogen. Afgelopen zondag belden Tom Raaijmakers en Corné Kremers met Janneke van den Oetelaar. Zij verruilde Mill voor Lermoos in Oostenrijk.

Sinds 2012 woont Janneke van den Oetelaar in het Oostenrijkse Lermoos, in de Tiroler Zugspitz Arena. In eerste instantie werkte Janneke er in de horeca. “In 2015 heb ik samen met mijn vriend (Alex Rauter) een Paragliding Shop geopend en sinds 2019 hebben wij een vliegschool, ik vlieg sinds 3 jaar tandem. Ook heb ik een opleiding gedaan tot Tiroler Bergwanderführer, om veilig met onze gasten in de bergen onderweg te kunnen zijn.” Beluister het telefonisch interview met Janneke op de Facebookpagina van Het 12-uurtje, www.facebook.com/12uurtje.

Wellicht zin om eens richting Oostenrijk te gaan en samen met Janneke de omgeving vanuit de lucht te verkennen? Zie dan voor meer informatie over Flugschule Alex Rauter www.rauteralex.com.

Kent u ook een uitvlieger voor in deze rubriek van Het 12-uurtje? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..