Het Ondernemers Collectief Mill heeft een langdurige reclamecampagne met de Leus Koop Lokaal. Dit al enkele jaren. Maar sinds het coronavirus actief is en veel ondernemers het lastig hebben, is Koop Lokaal nog belangrijker geworden.

Gelukkig zien ook steeds meer consumenten het belang van lokaal kopen. Dit is namelijk niet alleen goed voor de betreffende lokale ondernemer, maar ook voor de lokale werkgelegenheid en lokale ondernemers sponsoren ook vaak lokale initiatieven, clubs en verenigingen. Koop Lokaal is dus belangrijk voor zowel ondernemer als consument.

OCMill cadeaubonnen

Dat veel consumenten lokaal willen kopen blijkt ook uit de vraag naar lokale cadeaubonnen. OCMill had al eigen cadeaubonnen die men weg gaf bij eigen promotiecampagnes. Maar sinds 1 oktober zijn de OCMill cadeaubonnen ook te koop en een mooi geschenk om anderen mee te verrassen. Deze OCMill cadeaubonnen zijn te koop bij Primera Schipperheijn en te besteden bij alle leden van het Ondernemers Collectief Mill. Dat zijn er op dit moment 109, zie www.ocmill.nl.

Aansluiten

Bent u ondernemer in de gemeente Mill en Sint Hubert of hebt u elders een onderneming maar woont u wel in de gemeente Mill en Sint Hubert? Dan kunt ook u aansluiten als lid van het Ondernemers Collectief Mill. Informeer naar het hoe en wat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..