Politiehondenvereniging De Trouwe Hulp in Mill bestaat al sinds 1 juli 1959. De leden richten honden af waarna men deelneemt aan wedstrijden voor het behalen van certificaten.

Deze honden komen uiteindelijk regelmatig terecht bij de politie, het leger en beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland. De vereniging is op dit moment op zoek naar pakwerkers, zodat de honden goed en compleet getraind kunnen worden.

Tv

Om meer te weten te komen over hetgeen de Trouwe Hulp zoal doet, gingen Amy v.d. Wiel en Hen Daams van de Lokale Omroep Mill er op bezoek. Hiervan werd een mooi Tv-item gemaakt, waarbij met laat zien wat er allemaal bij komt kijken voor een hond ingezet kan worden bij politie en andere veiligheidsdiensten. Ook het werk van een pakwerker wordt toegelicht.
Dit Tv-item is te zien bij de Lokale Omroep Mill, bij uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl en in de rubriek Video op inmill.nl.

Trouwe Hulp

Meer weten, lid of pakwerker worden van Politiehondenvereniging de Trouwe Hulp? Bel met Adriaan van Hout via tel. 06 57 26 52 76.