Sinterklaas is weer vanuit Spanje naar Nederland gekomen. Hij werkt vanuit huis zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben.

Vandaar dat hij afgelopen zondag, zoals gebruikelijk, in Mill is aangekomen. Die dag is er wel een filmpje online gekomen. Hierin maakte je kennis met het klunzige vlogteam van Piet Power. Zij dachten dat ze ook wel goede vloggers zouden zijn. Zij startten hun zoektocht naar Sinterklaas en zijn Pieten. Ze zouden toch ook wel in Mill zijn?

Het zou het klunzige team niet zijn, als er weer eens wat mis is gegaan. Op het moment dat ze hoopten Sinterklaas bij de Lens en de Kameleon te zien, legden ze hun vlogcamera even weg. Hé, maar wat gebeurde er toen?! Heel stiekem werd de vlogcamera meegenomen…

In het tweede filmpje werd al snel duidelijk wie er ook wel van vloggen houden. Dit filmpje is vanaf afgelopen woensdag te zien.

Wat er nog meer gaat gebeuren, zullen we nog niet verklappen. Kijk aanstaande zondag op social media om het nieuwe filmpje te zien. Op deze manier kunnen de kinderen en hun ouders/verzorgers toch zien dat Sinterklaas en zijn Pieten in Mill zijn. Deze filmpjes zijn in samenwerking met de Lokale Omroep Mill tot stand gekomen, daarom kun je ze ook op de lokale zender bekijken. Veel kijkplezier!

Alle vrijwilligers van Stichting Kinderfeesten Mill en de Lokale Omroep Mill wensen u een fijne sinterklaastijd!