Foto: Cockie Kremers

Op vrijdag 20 november, op de Nationale Dag van de Ondernemer, werd de winnaar bekend gemaakt van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020.

Iedereen kon tot 1 november kandidaten nomineren. De 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers waren Hera en Herman Gerrits van The Florist, Trudi van Leuken van True-Beauty, Marianne van Hal van Buitengewoon Kado, Nancy en Ben Ruwiel van Plaza de Frietkraam en IJssalon Millano en ook was er een nominatie voor ALLE (horeca)ondernemers in de gemeente Mill en Sint Hubert.

De criteria voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert zijn klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift. Maar nu in deze bijzondere tijd ook extra aandacht voor creativiteit en doorzettingsvermogen i.v.m. corona.

Na een nominatie door consumenten bogen 8 juryleden zich over de kandidaten voor de Ondernemersprijs. Via een online poll was de consument het 9e jurylid. Op vrijdag 20 november 2020 werden Nancy en Ben Ruwiel - Couwenberg van Plaza de Frietkraam & Zo en IJssalon Millano uitgeroepen als winnaars van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020.

Uit het juryrapport: Deze ondernemers hebben het gepresteerd om 2x door het publiek genomineerd te worden, in 2019 en in 2020. Met een mega inzet, creativiteit en ondernemersdrift zijn zij het afgelopen jaar de enorme uitdaging aangegaan voor een 2e zaak. Met hun zaken leveren ze een prachtige bijdrage aan het aanbod van ons centrum in Mill. Daarnaast is een van de ondernemers ook nog actief binnen het Ondernemers Collectief Mill en draagt daarmee actief bij aan het ondernemersklimaat van alle ondernemers.

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert is een initiatief van de gemeente Mill en Sint Hubert, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill en De Neije Krant - inmill.nl. Speciale dank gaat uit naar de Lokale Omroep Mill die op de Dag van de Ondernemer een speciale radio-uitzending verzorgde waarin ook de winnaar van deze Ondernemersprijs bekend werd gemaakt.