Het is zover. Alle inwoners van de toekomstige gemeente Land van Cuijk kunnen (digitaal) meepraten. Wat vind jij belangrijk in jouw dorp? En hoe wil je met de gemeente samenwerken om jouw ideeën te realiseren?

Doe mee aan de enquête en laat het ons weten! Er zijn mooie Land van Cuijk-prijzen te winnen. De enquête is te vinden op www.gemeentelandvancuijk.nl.

Zodra het weer mogelijk is, zetten we het gesprek voort tijdens bijeenkomsten. De input die je nu via deze enquête levert, wordt een belangrijk onderdeel van die bijeenkomsten. Ook worden de resultaten gebruikt voor het inrichten van de nieuwe gemeentelijke organisatie.

De afgelopen tijd hebben veel inwoners als ambassadeur verteld waarom zij het belangrijk vinden mee te praten. En dat is mooi, want we zijn straks met z’n allen inwoners van de gemeente Land van Cuijk, dus ieders mening telt!

Burgemeester Antoine Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert: “We hebben gekozen om samen een grotere gemeente te vormen, omdat deze grootte ons meer slagkracht geeft. Maar vanaf het begin hebben we ook gezegd: we doen het op zo’n manier, dat de 29 dorpen centraal staan en we dicht bij onze inwoners blijven”.

Wethouder Bouke de Bruin, gemeente Boxmeer: “En dat betekent ook ruimte geven aan alle goede energie die er in dorpen en inwoners zit. We willen de nieuwe gemeente zo inrichten, dat er een goed klimaat is voor initiatieven van dorpen, verenigingen en individuele inwoners”.

Als je meedoet aan deze enquête maak je natuurlijk ook kans op mooie gemeente Land van Cuijk-prijzen. Eind december worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Voor nu: bedankt dat je meepraat via deze enquête, we zetten het gesprek graag snel voort! Vul de enquête in op www.gemeentelandvancuijk.nl.