2020 is voor iedereen een apart jaar. Een jaar met beperkingen, uitdagingen en regels. In het verpleeghuis merken wij dit ook. Niet alleen de mensen in de zorg, de huishouding, keuken, administratief en alle andere functies, maar zeker ook onze cliënten.

We doen wat we kunnen en mogen binnen de door de regering vastgestelde regels en adviezen. Maar voor iedereen is het nog spannend hoe de komende feestdagen er uit gaan zien.

Binnen de muren hebben wij echter wel gemerkt dat er minder bezoek is, sinds de corona periode. Bezoek houdt zich net als buiten de muren, aan de regels.
Met 2 personen op bezoek, mondkapje op, afstand houden. Hier zijn we ook blij om, mensen houden rekening met onze kwetsbare ouderen.

Maar daar gaat het niet over in mijn brief aan u. Ik heb een verzoek aan de lokale ondernemers van Mill en omliggende kerkdorpen.

De avonden vallen weer vroeg, de avonden zijn donker. Kerst en oud op nieuw komen er aan. Ik zou het fijn vinden als we onze mensen warmte en licht kunnen bieden.

Zijn er ondernemers die ons willen steunen en helpen door onze tuinen en binnenplaatsen te versieren? De rotonde waar in februari altijd de carnavalsoptocht voorbij komt, de mooie bomen aan de zijkant van het huis, de binnenplaatsen grenzend aan de kasteeltuin.

Zet onze cliënten in maanlicht, breng Aldenhorst (Aldenhorst,meihorst en buitenhorst) in kerstsferen en bezorg onze mensen ondanks deze rare tijd toch een mooie kerst.

Imca Gruntjes-Berends (verpleegkundige)
Tel. 06 23 27 92 49