Door de maatregelen rond het coronavirus ging de Kunstroute 2020 van Ontdek Mill helaas niet door. De originele route van dit jaar is wel te fietsen en of te wandelen, maar onderweg ontbreken wel de vele mooie en speciaal voor de Kunstroute gemaakte kunstwerken. Maar als alles volgens plan verloopt, start begin mei 2021 wel de volgende Kunstroute.

Mooie vondst

De organisatoren van de Kunstroute, Bert Verweijen en Pieter van den Elzen, maken regelmatig een wandeling. Hierbij doen zij alle mooie plekjes aan in onze gemeente, lopen een deel van de Kunstroute en bespreken ondertussen alle actuele ontwikkelingen in onze gemeente. Zo ook vorige week. Ze passeerden de mascotte van de Kunstroute die aan de Graafseweg staat en ze zagen dat deze een briefje in zijn hand had. Het bleek weliswaar een briefje te zijn, maar niet met een boodschap of mededeling, maar het was een bankbiljet van 50,- euro.

Een mooie vondst. Maar van wie en waarom? Bert en Pieter zouden het graag weten. De 50,- euro gaan in de pot en zal worden besteed bij de volgende Kunstroute die zij namens Ontdek Mill in 2021 gaan organiseren. Mocht het bedrag voor een ander doel door de gulle gever aan de mascotte zijn toevertrouwd, dan horen of lezen zij het uiteraard graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.