Eerst kwam Sint langs alle deuren en ramen van ons kinderdagverblijf, samen met Piet. Zo konden we al even naar hem zwaaien. Dat was wel even spannend...

Sint ging door zijn knieën en deed een high five op het raam tegen de handen van de kinderen, wow dat was even leuk! Om 10.30 uur was het onze beurt om met alle kinderen van 0-4 jaar van Spring Kinderopvang bij Sinterklaas op bezoek te gaan.

Alle kinderen hadden een eigen gemaakte Pietenmuts op. Wat zag het er gezellig uit.

Sinterklaas had tijd voor alle kinderen. Even een praatje maken, samen liedjes zingen, samen dansen. De kinderen dansten de Pietendans speciaal voor Sint en Piet, die allebei goed meededen. En Yvonne, de pedagogisch medewerker begeleidde alle liedjes met haar gitaar.

Sommige kinderen mochten zelfs de staf vasthouden. Poeh, poeh, die is wel zwaar zeg. Even later hadden wel 5 kinderen de staf vast en heel voorzichtig liet Sint de staf los. Hij gaf de kinderen een groot compliment dat ze zo goed de staf konden vasthouden.

Wow en toen viel de mijter van zijn hoofd af, dat was even schrikken! Maar Sint wist dit goed op te lossen en pedagogisch medewerker Elke mocht toen de mijter op. Daarna mochten ook nog een paar kinderen die dat graag wilden de mijter op. Wauw, wat een magisch moment was dat!

Puk was ook verkleed als Piet. Hij mocht ook even op schoot bij Sinterklaas. Dat was spannend zeg... Maar de kinderen en Sinterklaas waren heel lief voor hem. Samen aaien, samen kletsen.

En het allerkleinste baby pietje mocht ook even bij Sinterklaas op schoot...

Na het zingen van Dag Sinterklaasje kregen we van Piet een grote zak met cadeaus.

We zijn met alle kinderen naar de gang gelopen en hebben het daar gezamenlijk uitgepakt.

Natuurlijk onder het genot van heerlijke pepernoten. Wat zijn we verwend!!

Dank u wel Sinterklaas en Piet, tot volgend jaar!

Kinderopvang Spring wil Stichting Kinderfeesten Mill & St. Hubert hartelijk bedanken voor dit waardevolle bezoek!

Voor meer informatie over Spring kinderopvang kunt u terecht op onze website: www.springkinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in de opvang voor uw kind(eren) kunt via de website onder het kopje rondleiding aanvragen deze invullen, zodat er een rondleiding gepland kan worden. Ook kunt u voor informatie bellen met de locatie: 088-208 84 38.