Na het succes en de vele positieve reacties op de eindejaarsactie 2019, organiseert het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) deze ook dit jaar.

Hiermee maakt men in december 4 weken lang elke week kans op 5 eindejaarsloten plus een OCMill kerstpakket. Zondag 6 december was de eerste trekking. Deze zondag, 13 december zullen er opnieuw 6 bonnen getrokken worden.

Hoe het werkt

Hebt u wat gekocht, gehuurd of een dienst afgenomen bij een van de OCMill leden? Gooi dan uw kassabon, factuur of ander geldig betaalbewijs in de OCMill Brievenbus bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt 15 in Mill. Vergeet niet om hierop ook uw naam en adresgegevens te vermelden.

Trekking

De trekkingen zijn op de zondagen 6, 13, 20 en 27 december 2020. De ingeleverde bonnen loten elke week opnieuw mee. Enige regel is, dat de kassabon, factuur of ander betaalbewijs afkomstig is van een OCMill lid. Zie voor een actueel overzicht van de ruim 110 OCMill leden www.ocmill.nl.

Prijzen

Elke zondag in december verloot OCMill onder alle bonnen en facturen in de speciale brievenbus 5 eindejaarsloten plus een OCMill kerstpakket. Lever dus tijdig uw kassabonnen en facturen in. De speciale OCMill brievenbus staat bij Albert Heijn van de Ven aan de markt in Mill. Mocht u tot de winnaars behoren, dan bezorgen leden van OCMill het OCMill kerstpakket of het eindejaarslot bij u thuis. De winnaars worden tevens vermeld op de OCMill Facebookpagina.

Meer weten en op de hoogte blijven van alle OCMill leden en activiteiten? Like dan de Facebookpagina van het Ondernemers Collectief Mill en zie www.ocmill.nl.