Foto: Rini Cornelissen

Na zo’n 4 jaar stopt Hans Verdonschot als presentator en technicus bij de Lokale Omroep Mill afdeling radio. Dit weekend is hij op vrijdagavond vanaf 19.00 uur voor het laatst te horen samen met Henk Ermers. Te drukke andere activiteiten zoals o.a. DJ bij countrydansavonden zorgen ervoor dat het maken van radioprogramma’s bij de L.O.M. niet langer te combineren is.

Hans begon bij de Lokale Omroep Mill als technicus bij het programma Jukebox op vrijdagavond samen met Henk Ermers. Daarna maakte Hans nog eigen programma’s onder de naam Hollands Glorie en Goud van Oud. De laatste tijd verzorgde Hans ook de techniek en mede-presentatie van Infotheek op vrijdagavond. Ook was hij een aantal jaren hoofdredacteur van de afdeling radio waar hij de programma’s en incidentele programma’s coördineerde en deel uitmaakte van het algemeen bestuur. Daarnaast hielp hij als geluidstechnicus voor Tv opnames zoals o.a. bij interviews met de prinsenparen uit onze gemeente.

Het bestuur en alle (collega)vrijwilligers van de L.O.M. bedanken Hans voor zijn inzet!

De Lokale Omroep Mill kan altijd versterking gebruiken. Of het nu gaat om het presenteren van radio- of televisieprogramma’s, techniek verzorgen, filmen, monteren, artikelen (her)schrijven en foto’s maken voor de Tv-krant of de technische dienst ondersteunen, op alle gebieden is ruimte voor nieuwe en extra vrijwilligers. Meer weten over de diverse werkzaamheden, eens een kijkje nemen in de studio of al direct aanmelden als vrijwilliger? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..