In deze tijd waarin mensen noodgedwongen zo veel als mogelijk thuis moeten blijven, willen vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill zich extra inzetten om informatie, vermaak en troost te brengen via radio en Tv.

Daarom zal de nachtmis vanuit de kerk in Mill op donderdagavond 24 december om 22.00 uur ook live worden uitgezonden op televisie. De bisschoppen hebben besloten dat bij de nachtmissen op donderdagavond 24 december GEEN publiek is toegestaan. Op 1e kerstdag zal de kerkdienst vanuit Mill om 10.00 uur live via L.O.M.-radio te beluisteren zijn.

Op 1e kerstdag is er verder een extra uitzending van Het 12uurtje op de radio. Van 12.00 uur tot 15.00 uur kunt u uw favoriete kerstplaten aanvragen, groeten doen en is er een letterspel waarmee Albert Heijn cadeaubonnen te winnen zijn en een 12-uurtje legpuzzel.

Verder kunt u uiteraard genieten van de Lokale Tv-krant met nieuws en informatie plus een heleboel kerstgroeten. Ook is er elke 4 uur een Tv-uitzending te zien.

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Maar ook wereldwijd is kijken en luisteren mogelijk. Check voor alle frequenties of voor luister en kijk live www.lokaleomroepmill.nl.