Bij de nachtmissen in Nederland op kerstavond, mag in verband met de coronaregels geen publiek aanwezig zijn. Daarom zal de Lokale Omroep Mill de nachtmis van vanavond, donderdagavond 24 december om 22.00 uur live uitzenden op Tv.

Morgen, 1e kerstdag is de kerstviering van 10.00 uur live op de radio te beluisteren. Deze kerkdiensten komen alle 2 rechtstreeks vanuit de St. Willibrorduskerk in Mill.

Zowel de nachtmis op 24 december 22.00 uur als de kerstviering op 1e kerstdag om 10.00 uur zal muzikaal worden opgeluisterd door een vocaal ensemble. Dit bestaat uit José Reutelingsperger (sopraan), Angelique Hermsen (alt), Marcel Siebers (tenor) en Geert Verhallen (bas en orgel).

Bij de kerkdiensten tijdens 1e en 2e kerstdag mogen net als op zondag 27 december telkens 30 gelovigen aanwezig zijn. Ook op 2e kerstdag zal de mis om 10.00 uur muzikaal omlijst worden door José, Angelique en Marcel en zondag 27 december om 10.00 uur zullen Geert en Marcel de mis luister bijzetten. De dienst op 2e kerstdag en zondag 27 december zal niet via de L.O.M. worden uitgezonden. Zie voor een overzicht van frequenties www.lokaleomroepmill.nl.