In de editie van De Neije Krant van aanstaande dinsdag 29 december staan 4 pagina’s met de Thuisquiz 2020. De redactie heeft uit elke editie van dit jaar een artikel gekozen waarover 2 vragen worden gesteld.

Totaal waren het 51 edities en dat zijn dus 102 vragen over inwoners, prestaties, activiteiten, gebeurtenissen of andere zaken in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Een leuke quiz waarmee niets te winnen is, maar wel leuk om aan de hand van deze vragen na te gaan wat u zich nog kunt herinneren over het nieuws in de gemeente Mill en Sint Hubert van dit bijzondere jaar.

Thuisquiz

Maar deze quiz is ook leuk om samen met uw huisgenoten of gasten te spelen. Wellicht een leuke activiteit voor oudjaarsavond. Elders in deze krant is ook een pagina met de 102 juiste antwoorden opgenomen. Desgewenst kunt u overigens bij een quiz thuis uw gasten ook kort de tijd geven om te zoeken naar de antwoorden, want alle artikelen waarover vragen worden gesteld, zijn terug te vinden op de nieuwssite www.inmill.nl.

Nu alvast wensen wij u namens bestuur en redactie van De Neije Krant veel plezier met de Thuisquiz 2020.