Aanstaande zondag 10 januari is er bij de Lokale Omroep Mill een film te zien van houtfabriek van Hout in Mill. Deze is om 16.00 uur en 20.00 uur te zien. Deze film is al vaker bij de L.O.M. uitgezonden, maar er zijn veel verzoeken ontvangen dit nogmaals te doen. Omdat de film NIET via bijvoorbeeld uitzending gemist of elders online terug te kijken is, adviseert de Lokale Omroep Mill tijdig de Tv in te schakelen en eventueel zelf de film op te nemen voor prive-gebruik.

De film gaat over de geschiedenis van houtbedrijf Gebroeders van Hout. Hierin zijn een vijftiental interviews opgenomen met voormalige werknemers of die er op een andere manier connectie mee hebben gehad. Het zijn veelal bewegende beelden uit het archief van Antoon van Hout. De ongeveer 60 minuten durende film is gemaakt door Christine van Hout (dochter van Antoon van Hout) en Floor Burgers (bewoners van ’t Buske).

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.