Edo Verlichting aan de Schoolstraat in Mill blijft open voor pakketjes van Mondilal relai en Homerr voor inleveren en ophalen van 09.00 tot 13.00 van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast kunt u Edo bellen via 0485 470 108 of mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor artikelen uit de winkel en deze worden dan vervolgens keurig bij u thuis afgeleverd.

Edo Verlichting

Edo verlichting is een begrip in Mill en de grote regio. Sinds 1997 is Edo van Tienen zich gaan focussen op verlichting. Bezoekers van de winkel en site staan versteld van het aanbod aan lampen afkomstig uit heel Europa. Een ruim assortiment aan unieke binnen- en buitenlampen is er te vinden.

Naast advies in de winkel komt Edo desgewenst ook aan huis om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Ook het door Edo Verlichting installeren van de verlichting is mogelijk. Daarnaast kunt u ook voor reparatie bij Edo Verlichting terecht.

Maar dat is nog niet alles. U kunt bij Edo verlichting in Mill ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan onderdelen. Er zijn zelfs nog hallogeen- en gloeilampen verkrijgbaar. Bent u daarnaast op zoek naar bekabeling voor stroom, beeld of geluid? Ook dan bent u bij Edo aan het juiste adres.

Meer weten?

Bel, mail of zie www.edoverlichting.nl.